Speelkubus sterren

24,50

Deze lieve speelkubus houdt je baby uren bezig, met verschillende structuren, kleuren en patronen op elke kant van de kubus en allerlei lintjes om vast te pakken. Daarnaast komt deze kubus met een verwijderbaar lintje, waaraan twee onbewerkte houten kralen en een ring zitten, welke gezellig geluid maken als je de kubus schudt, maar welke ook als bijtspeelgoed kunnen functioneren voor als je baby tandjes krijgt.

Deze multifunctionele kubus biedt daarmee een hoop rustig stimulerende prikkels om de hersenen van je baby te helpen ontwikkelen. Alle stoffen die voor deze kubus zijn gebruikt (incl lintjes) zijn gemaakt van 100% katoen, met verschillende wevingen waaronder wafeldoek, badstof en gladgeweven met en zonder print.

wasvoorschrift: lintje met houten kralen en ring verwijderen (d.m.v losmaken drukknoopje), wassen op max 30graden celcius, niet drogen, strijken of chemisch reinigen. Houten onderdelen wassen met de hand in licht sopje en evt nabehandelen met kokosolie, om uitdrogen te voorkomen. let op! prints kunnen vervagen bij het wassen.

3 op voorraad

Extra informatie

Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
materiaal

100% katoenen reststoffen in verschillende wevingen zoals badstof, wafeldoek en flanel.
Met ring en kralen van onbewerkt vurenhout aan katoenen lintje, te verwijderen met drukknoopjes.

wasvoorschrift

Lintje met kralen en ring losmaken en kubus op 30graden wassen. Niet strijken, drogen of chemisch reinigen.
Houten elementen met zacht sopje handwassen en evt behandelen met kokosolie.

afmetingen

LxHxB: 9x9x9cm